Een artikel terugsturen

Nederlands

Bent u niet tevreden met uw gekochte product of is de maat niet goed, dan kan u;

  • Afgeven in de winkel
  • Terugsturen via Bpost, PostNL of koerier naar keuze. ( voor eigen rekening )

Tijdens de eindejaars periode hanteren wij een langere retour termijn van 21 Dagen.

Afgeven in de winkel

U kan uw bestelling afgeven in onze winkel binnen de 14 dagen na levering. Hiervoor kondigt u uw teruggave eerst telefonisch of via mail aan bij onze klantenservice via klantenservice@wellensmen.be of via +32(0)014 21 14 41 vermeld tevens uw ordernummer.Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Indien je de goederen wilt terugsturen zoals hierboven omschreven. Deze mag je enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als je de goederen teruggeeft, moet dit met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en rekening houdend met onze instructies hieronder. Als de door ons geleverde goederen een beveiliging of verzegeling dragen en deze is beschadigd of verwijderd, nemen wij de goederen niet terug.
Dit om reden van gezondheidsbescherming of hygiëne

Terugsturen via koerier

Wanneer u een artikel wilt opsturen dient het product binnen de 14 dagen terug gezonden te worden naar Wellens Men Lichtaartseweg 2/1 2200 Herentals nadat er een mail is verstuurd naar klantenservice@wellensmen.be om de retour aan te kondigen. Bij het terugsturen via post is de klant zelf volledig verantwoordelijk voor de verzendingskosten. De voorwaarden om een bestelling terug te sturen en het vermelde retouradres gelden enkel voor producten aangekocht in de webshop. Bij het terugsturen van een product zal Wellens Men binnen de 14 dagen het betaalde bedrag terugstorten. Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wilt kunnen terugsturen via post, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als je de goederen terugstuurt, moet dit gebeuren samen met alle geleverde toebehoren en in de originele staat, rekening houdend met onze instructies hieronder. Als de door ons geleverde goederen een beveiliging of verzegeling dragen en deze is beschadigd of verwijderd, nemen wij de goederen niet terug. Dit om reden van gezondheidsbescherming of hygiëne


Zullen in geen geval teruggenomen worden

  • Artikelen waarvan de beveiliging is verbroken deze kunnen niet teruggestuurd worden om reden van gezondheidsbescherming of hygiëne.
  • Gedragen artikelen of gewassen artikelen
  • Schoenen met (licht) beschadigde zolen
  • Artikelen zonder oorspronkelijke verpakking
  • Artikelen en schoenen waarvan toebehoren zoals zolen, veters, extra zakjes ontbreken

Wanneer wij uw retour goed hebben ontvangen doen we al het mogelijke om het door u betaalde bedrag zo snel mogelijk terug te storten.
Het product dat je terugstuurt moet voldoen aan alle voorwaarden. (in nieuwe staat, niet gedragen of gewassen en voorzien van ons beveiligingslabel…)
Enkel het werkelijk betaalde bedrag wordt terugbetaald.

Hiervoor dient u uw bankgegevens in te vullen op het retourformulier. (NL) retourformulier (EN)

 

FAQ Category: